Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

TRESemmé Perfectly (Un)Done

P2150020

Jeg fik aldrig fortalt om de produkter jeg fik da jeg var inde og få sat hår i TRESemmé blowout bar med hende her. Jeg har faktisk næsten brugt shampooen op (med hjælp fra kæresten) og bruger også både skum og saltvands spray når jeg laver lidt krøller i håret.

Produkterne indeholder Sea Kelp extract, som er det der giver det der lidt rodede- efter en dag på stranden- perfekte look. Derfor hedder serien jo også så smart Perfectly (Un)Done 😉
Jeg Er faktisk fint tilfreds med produkter fra TRESemmé generelt, og får dem oftest brugt op og i hvert fald næsten. Mit hår er ikke altid lige tilfreds med shampoo og balsam, men lige dette mærke har jeg aldrig haft problemer med. Mit hår er dejligt blødt efter vask med disse produkter, og så er jeg ret glad for at der ikke er silikone i balsamen her.

P2150026

Jeg har mit hår næsten ens hver dag. Glattet og oftest med et par krøller nede i længderne for at give det lidt liv. Jeg har her været ret glad for denne skum til at komme i længderne, som gør at krøllerne holder lidt bedre en hel dag igennem.
Da jeg vasker hår ca 2 gange om ugen, er mit hår nogen gange lidt kedeligt og klasket på 2 eller 3 dagen, og her kan saltvands sprayen give det lidt nyt fylde og liv. Jeg tror jeg får den brugt endnu mere her over sommeren for det lækre messy beach look 🙂

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog        Indlægget kan indeholde affiliate links/produkter
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Kender ikke til TRESemmés produkter, men de lyder da helt fantastiske 🙂

  / Liselotte

  20. maj 2015 at 16:07
  • Reply Ditte

   Ja jeg har aldrig været andet end tilfreds, og prisen er jo perfekt 🙂

   20. maj 2015 at 18:48
 • Reply Karina

  Jeg har prøvet lidt forskellige af Tresemme produkter og synes at de var ganske gode 😉

  24. maj 2015 at 15:38
 • Leave a Reply