Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

TRESemme – voluminøse styling

For lidt tid siden blev jeg udfordret til en efterårs stylling challenge af TRESemmé, som gik ud på, at give mit bud på hår styling med masser af volumen. Efter en lang kamp med tyndt hår og hår det knækker og falder ud, er jeg endelig ved at være tilbage til mit “gode gamle hår” med både længde og tykkelse! Selvom jeg har rimelig tykt hår, er det både fint og kruset hvis jeg ikke gør noget ved det efter hårvask. Derfor bruger jeg ofte en del tid på både føn og glatning af håret, så det ikke bliver en helt uglet omgang.
Når jeg skal gøre lidt ekstra ud af mit hår bliver det oftest som dette, med volumen og krøller. Det tager heller ikke lang tid at lave, og har man lidt længde så kan de fleste være med.

Denne serie jeg har modtaget indeholder TRESemmé Healthy Volume shampoo og TRESemmé Healthy Volume conditioner som indeholder b-vitaminer og letvægtsmolekyler giver fyldighed, kraft og hold. Til styling denne TRESemmé Volume & Lift Mousse og sidst men ikke mindst denne TRESemmé Volume & Lift Hairspray.

For at få mest mulig volumen i håret skal man starte med at bruge en god shampoo og balsam som fra begyndelsen giver håret mulighed for mest mulig volumen. Både TRESemmé Healthy Volume shampoo og balsam er rigtig lækre produkter, vasker håret rent, er begge drøj i brug og balsamen gør mit hår super blødt.

Start med at tørre håret så det er håndklædetørt, og kom derefter lidt TRESemmé Volume & Lift Mousse i hårrødder og derefter lidt fordelt ud i hele håret. Dette er for at kunne skabe både volumen i rødderne, samt bedste mulighed for at style håret som du ønsker.

Herefter skal håret tørres, og her er hver hår jo forskelligt. Jeg bruger en stor børste og hårtørreren på middel varme, og redder så mit hår imens jeg forsigtigt tørre det. Jeg plejer at redde det bagover, da jeg synes det giver mest mulig volumen ved hårrødderne.

Når håret er tørt glatter jeg det hurtigt. Mest fordi mit hår jo er ret kruset, og det ellers ikke sidder så pænt øverst. Efter det er rimelig glat, bruger jeg en krølletang. Jeg er ret glad for at stav jeg selv vikler håret omkring, da det bliver mest naturligt.
Her krøller jeg enderne, og lidt højere op foran så der kommer de bølg væk fra ansigtet.

Når hele håret er krøllet, sparyes det forsigtigt med TRESemmé Volume & Lift Hairspray. Derefter lader jeg det køle af i 5 min, og kører så forsigtigt mine fingre igennem krøllerne, reder dem måske en smule med min hårbørste og kommer til sidst et sidste lag hårspray i for at det holder.

Så er man good to go 😉

Blondebluse fra VRS!

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog    
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Katrine Guldbæk

  Dit hår ser virkelig lækkert ud 😀

  12. november 2015 at 16:20
  • Reply Ditte Jakobsen

   Ihh tusind tak 🙂

   12. november 2015 at 18:22
 • Reply Karina

  Hvor er det altså bare fint til dig <3

  12. november 2015 at 18:19
  • Reply Ditte Jakobsen

   Mange tak Karina 🙂

   12. november 2015 at 18:23

  Leave a Reply