Follow:
TRAVEL

Turen går til Berlin

20140222-070826.jpg

Så er der pakket og turen går til Berlin 🙂 ♥
Jeg har ligget syg med influenza hele ugen, og ikke nok med at det har været forfærdeligt i sig selv, så var der også denne ferie at se frem til. Jeg frygtede virkelig at jeg ikke skulle nå at få det bedre, og jeg så skulle tage til Berlin for bare at ligge syg dernede. Men jeg har det en smule bedre, så det er altid noget. Jeg tror dog lige jeg skal tage det stille og roligt alligevel. Min kæreste og jeg skal være afsted fra lørdag til onsdag, og holde min fødselsdag dernede 🙂

Jeg har også fået mig en ny kuffert som jeg længe har ønsket mig. Denne er 75 cm høj, har 4 hjul under som var absolut must. Det er jo vildt smart at man ikke skal vippe den tunge kuffert og bare kan køre den rundt uden at bruge kræfter 🙂
Denne sorte hardcase kuffert er fra mærket David Jones, og koster ca 500 kr på spartoo.dk.

Indeholder sponsorerede links

bloglovin1

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply René Najmi

  Lækkert med Berlin.. Rigtig god tur:)

  22. februar 2014 at 7:51
  • Reply Ditte

   Mange tak 🙂

   26. februar 2014 at 21:16

  Leave a Reply