Follow:
THE OUTFIT

Turen til Helsingborg..

>

Bukser: h&m divided. Top: zara. Ballerinaer: Gave fra min mor (lucky shoes)
Nogle har måske set mit flotte (haha) billede på facebook? Men jeg var i Sverige i går, helt præcis i Helsingborg hos en veninde og få ordnet hår. Hun er så dygtig, og jeg er lykkelig over at have “fundet” hende igen efter nogle år uden. Selvom billedet ikke viser farverne så godt, men måske jeg kan poste et bedre billede på et tidspunkt. Jeg har godt nok ikke fået gjort det vilde, men alligevel er looket anderledes. Mit hår var jo nærmest blvet barbie blond, hvilket er skidt for håret og svært at holde. En evig udvoksning!!
Så jeg har fået lavet blond, gyldne og brune striber for at få mere naturligt look, og mere mod min egen natur farve. Plus klippet 5 cm af. Jeg er virkelig tilfreds, hvilket er skønt 😀
Færge turen over Øresund med Helsingborg i baggrunden 🙂

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Pernille

  >Det lyder dejligt med sådan en veninde 🙂
  Det med håret kender jeg alt alt for godt, desværre.. Mit hår er også blevet "for lyst" i forhold til vedligeholdelsen. Jeg elsker mit helt lyse hår, men det er hverken sundt eller billigt.
  Derfor skal jeg faktisk igennem samme tur med striber som dig, næste gang det skal fikses 🙂

  20. maj 2011 at 10:42
 • Reply GlimmerGlam

  >Ja og hun er virkelig den bedste frisør jeg har kendt, alt du beder hende om kan hun omsætte i dit hår! Virkelig dygtig. Men det er så meget bedre nu, der er mere liv i håret og udvoksningen vil ikke se så markant ud. Selvom det blonde også er pænt, men vil heller have tykt flot hår, end tyndt hvidt hår 😉 Du skal nok blive glad for det!!

  20. maj 2011 at 11:48
 • Reply Annesofie

  >Kender det alt for godt – mit hår endte netop med at blive barbie-blond, kunne simpelthen ikke få det lyst nok, men nu ville jeg ønske at mit hår var mere narturligt, så har lavet bunden få lov til at vokse ud og har fået lavet lidt striber, som er samme farve som bunden, for at få lavet lidt liv og spil i håret :o)

  Anyways, plejer aldrig kommentere her, trods jeg følger med hver dag- men iiih altså, hvor er du bare køn.. Er totalt misundelig, haha.. Og desuden ser både håret og outfittet godt ud – er ret vild med bukserne, måske man lige skulle fordi H&M :o)

  Rigtig god helligdag :o)

  – Annesofie
  http://www.lifeloveandlooks.blogspot.com

  20. maj 2011 at 16:35
 • Reply Debbie

  >pretty pretty.
  Er forresten helt vild med bukserne 😀

  20. maj 2011 at 17:47
 • Reply Lullumut

  >Dejligt at I har genfundet hinanden – dit hår ser smukt ud! 🙂

  20. maj 2011 at 22:16
 • Reply GlimmerGlam

  >Anne Sofie: Hvor er du sød altså, er kun glad for du er kommet med en kommentar så jeg kan se hvem du/i læsere er 😉
  Ja jeg vil også bare hellere have hår med liv i, end noget der knækker og ser slidt ud. Så synes det er blevet godt, og er lykkelig over min gode frisør 🙂 Jeg så i dag i h&m (godt nok i lille helsingør) at de stadig havde en masse af dem hængende – og 80 kr er jo intet. God weekend!

  Debbie: Tusind tak, er også glad for dem 🙂

  Lullumut: Ja det er så fedt og tusind tak 🙂

  21. maj 2011 at 15:53
 • Reply Anonymous

  >Er bukserne til salg?

  23. oktober 2011 at 10:19
 • Reply GlimmerGlam

  >Nej nok ikke, bruger dem lidt som hygge bukser for tiden nu hvor det er for koldt til andet 🙂

  23. oktober 2011 at 11:13
 • Reply Anonymous

  >Hvad str. er de?

  23. oktober 2011 at 16:54
 • Reply GlimmerGlam

  >Mener det er en 36, men jeg tror desværre ikke de kan købes mere i divided afdelingen 🙁

  23. oktober 2011 at 19:47
 • Leave a Reply