Follow:
EVENT THE OUTFIT

Ude med arbejdet

IMG_0733PhotobucketIMG_0738

Forrige fredag var jeg med arbejdet til et arrangement med grill mad, vin og drinks, dj, dessert og smukke omgivelser på denne tagterresse. Vi blev ikke til så sent da en del af mine kollegaer skulle tidligt op og på arbejde dagen efter, men hyggeligt var det. Især al den mad og drikkelse vi fik indtaget på nogle timer 😉

Jeg havde ikke mit kamera med, så her er et par Iphone billeder. Sådan kan det jo gå nogle gange, så håber de kan bruges 😉 Jeg havde en ny Designers Remix kjole på, som jeg er helt vild med da den kan bruges både til fest og hverdag. Synes ikke helt den kommer til sin ret, men er den ikke fin??

IMG_0745IMG_0750-1

Øv et kedeligt vejr her til morgen, tror jeg lader cyklen stå og tager bussen. Kan i have en dejlig dag  <3

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Trine Lykke

  Kjolen se rigtig fin ud, er vild med den simple udtryk!

  22. august 2012 at 10:16
  • Reply Ditte

   Mange tak 🙂 det var også det jeg faldt for!

   22. august 2012 at 11:55
 • Reply Jadore blog

  Fine billeder 🙂

  Du skal være velkommen til og deltage i min giveaway: http://www.karina-blog.dk/giveaway-i-samarbejde-med-trendsales-dk/

  22. august 2012 at 11:21
  • Reply Ditte

   Tak 🙂

   22. august 2012 at 11:56

  Leave a Reply