Follow:
BEAUTY AND COSMETICS

Urtekram plejeserie – Nordic Berries

Der er kommet en ny serie fra Urtekram, nemlig denne Nordic Berries. Jeg bruger ofte produkter fra Urtekram, da jeg synes de har nogle lækre og virkelig prisvenlige produkter. Især deres ansigtscremer, body lotion, håndcreme og håndsæbe er i balndt mine favoritter. Så jeg var ret spændt på at teste disse produkter, som også er super flotte i emballagen med denne smukke dybe bordeaux farve. Serien er certiferet af Ecocert, og inderholder kun naturlige ingredienser, er ikke testet på dyr og generelt skønsom for krop og miljø. Hele serien består af produkter til både bad og pleje af kroppen.

Her shower gel, shampoo, conditioner og en leave-in spray til håret. Jeg har prøvet alle disse produkter, men må indrømme at kun shower gel er blevet og er også snart tom. Jeg har et meget besværligt fint, men også mega kruset hår som kræver noget bestemt for at kunne styres.
Derfor er mit hår heller ikke det bedste til at prøve nye produkter i. Men de er givet pænt videre, og både min mor og veninde er ret glade for dem 🙂
Produkterne giver god fugt, og tørre hverken hud eller hår ud. Samt de har en super skønt ren og diskret duft af bær. Leave-in sprayen er ikke varmebeskyttende, men giver en god let fugt til håret og gør det nemmere at redde ud. Så den er god som pleje, inden man kommer varme beskyttende produkt i (hvis man altså ikke er en der lufttørrer håret).

Kæmpe fan af denne body lotion som er med pumpe, og fugter på den helt rigtige måde. Nemlig let, uden at klistre. Jeg skal klart have en flaske mere, når denne er opbrugt lige om lidt. Desuden elsker jeg cremer med pumpe, der gør det altså bare super nemt når man skal smøre hele kroppen ind efter badet. Og tjek lige håndsæben, den er da super fin i emballagen til at have stående på vasken? Jeg er fan!

I kan se meget mere til produkterne inde på Urtekrams hjemmeside her.

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog       
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Liselotte / Everyday Couture

    Elsker Urtekram og den nye serie du skriver om bliver jeg da nødt til at prøve!

    4. juli 2017 at 9:29
  • Leave a Reply