Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Versace for H&M fashion show

>

Lige en lille fashion show video af Versace for h&m kollektionen som kommer i butikkerne her 17 november! Kollektioner en designer laver i samarbejde med h&m bliver altid vildt hypet, og ofte ender de med at skuffe mange. Indtil videre ejer jeg kun et par ballerinaer fra Jimmy Choo for h&m kollektionen, da jeg ikke lige har synes de andre ting har været pengene værd. Jeg er nu lidt varm på den nederdel man ser her som første model har på. Og de nitte læderjakker er også rigtig fede.. Tænker jeg må kigge forbi og se nærmere d 17, eller håbe på tingene koster det halve om et par måneder.. Som de har gjort med alle andre kollektioner!

Hvad siger i, nogen favoritter?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply Louisa

  >Jeg er virkelig spænt på at se hvordan tøjet ser ud i virkeligheden. Nogle gange kan jeg nemlig godt blive lidt skuffet over H&M's tøj når man køber det over nettet.

  http://you-and-i-life.blogspot.com/

  10. november 2011 at 12:27
 • Reply dagens outfit

  >jeg syns som regel heller ikke det er verdt pengene!

  10. november 2011 at 13:29
 • Leave a Reply