Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Versace for H&M

>

Så er nyheden ude, og det næste samarbejde mellem h&m og en designer bliver med Versace.
Kollektionen skulle komme ud d 17 november 2011, og som altid kun i udvalgte butikker. En kollektion med glitter og rock´n´roll 😉 Lige mig, og som jeg kan ane i videoen og der nogle virkelig fine ting i mellem. Kjoler med leo print og glimmer, læderjakker med nitter m.m.
Hvad synes i om samarbejdet? Jeg håber det bliver så fedt som det ser ud til, for jeg har det med at blive skuffet. Og indtil videre har jeg kun købt nitte ballerinaer fra Jimmy Choo for h&m. Ikke at jeg ikke kunne have fundet noget i de forskellige kollektioner, men ofte har det bare været for dyrt til hvor fedt jeg synes det var. Hvilken var jeres ynglings indtil videre?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply J'adore blog

  >Jeg er ret spændt på kollektionen 🙂 Bliver spændende og se hvad de finder på 🙂

  21. juni 2011 at 17:41
 • Reply Michelle

  >Det bliver fedt fedt fedt!! 😀

  21. juni 2011 at 21:38
 • Leave a Reply