Follow:
KONKURRENCE

Vind en drømmerejse med FriFerie

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker at rejse, og jeg håber på at 2015 byder på en masse spændende ture. Gerne til USA igen 🙂
Sidste år var jeg i Berlin, i Spanien og 3 ugers rundrejse i USA. Det havde jeg også sparet op til længe, da sådan en rejse er virkelig dyr. Man kunne jo købe en brugt bil for de penge 😉 Indtil nu har jeg ikke sparet op til ferie endnu, men håber at kunne sætte en masse på min opsparingskonto sådan at jeg kan tage afsted til et spændende nyt sted.

blog

Her kommer denne konkurrence ind i billedet, for her har i chancen for at vinde en rejse til en værdi af 12.000 kr!! Hvor vildt er det lige!? Personen der vinder er svine-heldig – gid det var mig 😉

Det konkurrencen går ud på er, at i skal tilmelde jer nyhedsbrevet for FriFerie som kan gøres meget hurtigt lige her. Som før nævnt får jeg tilsendt flere nyhedsbreve med gode tilbud, og især på rejser. Jeg er nemlig all-in på oplevelser i år, så jeg prøver at opspore alle de gode tilbud på spændende rejser som jeg kan.

Når i tilmelder jer konkurrencen og nyhedsbrev, skal i også svare på et spørgsmål som lyder: “Hvilket land ligger Gardasøen i?”
(Jeg kan så være en skarn og hjælpe på vej, for jeg har engang været der. Det er i Italien 😉 )
Så drømmer i også om at rejse, og kunne i også bruge en rejse til en værdi af 12.000 kr så deltager i lige her.

(Husk at kan altid afmelde jer nyhedsbrevene igen efter endt konkurrence)

// Sponsoreret

 Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog              Indlægget kan indeholde affiliate links/produkter
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply