Follow:
CLOTHES / JEWELRY / SHOES

Vinter Jakker

esprit

Faux furFrakkeFrakkeDunjakke

Næsten hvert år køber jeg en ny vinterjakke, og det er så resulteret i en del frakker og tykkere jakker. Min yndlings er klart Tiger of Sweeden dunjakke og min Karen Millen faux fur frakke som jeg har fået mange komplimenter for.

Jeg kunne virkelig godt tænke mig en klassisk flot sort frakke, men gerne med en lille detalje der gør at den ikke er så kedelig. Men det er ikke helt nemt, for den skal også være tilpas tyk og varm for at jeg får den brugt. Nå men jeg har fundet nogle forskellige fine bud på en vinterjakker hos Esprit, og faktisk ikke til særlig mange penge. Så klik på linkene til de forskellige jakker, hvis du står og mangler lidt inspiration til en ny 🙂

I dag skal jeg holde pige julefrokost, så har en masse jeg skal ordne indtil de kommer kl 18! Jeg skal dække fint bord, gøre rent, lave mad, gøre mig klar og pakke raflegaver ind 🙂

Glæder mig helt vildt 🙂 ♥

Husk at det er sidste chance for at deltage i konkurrencen om en kalender, jeg trækker en vinder i morgen kl 12! Deltag lige her. 

bloglovin1

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply