Follow:
TRAVEL

Vores ophold på Falkenberg Strandbad

 

Det er nu nogle dage siden vi kom tilbage fra vores lille ophold på Falkenberg Strandbad. En fantastisk dejlig tur og oplevelse, som jeg klart vil gøre igen. Dette bliver et ret billedetungt indlæg, men håber i kan bruge det og finder det interessant at læse om! Falkenberg ligger nord for Helsingborg, og er en ca 2,5 times kørsel fra København. Men det gjorde ikke spor, for vi havde snacks med, købte en kaffe og kanelbulla på vejen, og nød det smukke efterårs landskab af gule, grønne og røde træer på vejen på til Strandbadet.
Vi ankom ca kl 14 og blev mødt af en super hyggelig og smuk lobby. Hele dette område var i varme farver, med masser af sofagrupper, en åben stor pejs og en lang flot bar som også fungere som der man checker ind og ud.

Her blev vi mødt af super venligt personale og fik vores kort og gik derefter op til vores værelse. Hele hotellet var faktisk en del større end jeg havde regnet med, og ligger vildt idylisk midt på stranden. Der var den flotteste blå himmel og smukt lys fra solen, men vi havde travlt med at nyde udsigten fra værelset, så fik ikke rigtigt taget billeder af Falkenberg Strandbad nede fra stranden af, som jeg egentlig gerne ville have gjort.

Vores værelse
Værelset vi fik, var i en sart rosa farve og rigtig idylisk svensk indrettet. Værelset havde egen balkon og vendte ud mod stranden, så vi fik solen lige på og blev derfor mødt af den fineste udsigt. Der er altså bare noget ved havet der beroliger mig, og jeg kunne kligge på det i timevis.

 
På værelset havde personalet sat en flaske champagne frem og glas, så vi satte os ud i stolenen på balkonnen og nød den og udsigten i en times tid.
Derudover var jeg ret vild med badeværelset! Grøn marmor og gammeldags hvid vask mv. Super fint! Eneste minus var at det var to enkeltsenge, så der var ligesom den revne der i midten af sengen. Det er jo lidt svært at putte midt i en revne 😉 men udover det så var sengen super bekvem og blød og jeg sov skønt i den!

Middagen
Vi havde en reservation kl 19.15 i restauranten, så vi klædte lige om og gik derned af, efterhånden også ret sulten efetr et ordenligt måltid. Restauranten var ret stor og meget hyggeligt med dæmpet lys og udsigt hele vejen rundt (som vi så ikke kunne se da det jo var mørkt) lang restauranten. Med i prisen på sådan et ophold, er der inkulderet en 3 retters menu. Vi fik derfor en menu oversigt hvor vi skulle vælge en forret, hovedret og dessert hver især. Der var 5 retter af hver, både lidt vegetarisk, kylling, fisk og kalv, samt forskellige dessert.

Forret var ganske fin, hoveretten var supr lækker og perfekt tilberedt kød, hvor desserten var en anelse kedelig efter min smag. Men måske jeg bare valgte en forkert dessert, skulle så meget have gået efter chokoladekagen alligevel.
Min forret var noget forskellige svampe, med crispy brødkrutoner.
Hovedretten var kalv med sause og dertil kom små skåle med små kartofler og rodfrugter.
Desserten var en youghurt is, med bær og små marengs.
Dertil fik vi vinmenu som var sammensat efter hvad man havde valgt at spise. Perfekt for mig, fik jeg først et glas hvidvin, derefter rødvin og et glas dessertvin. Alle virkelig gode, og komplimenterede maden rigtig godt.

Morgenmaden
Der var den mest overdådige morgenmads buffet i den flotte restaurant, hvor vi nu kunne nyde den smukke udsigt som vi jo ikke kunne se om aftenen dagen før. Der var det alt at vælge imellem, brød, pålæg, oste, æg og bacon, yoghurt, friskpresset juice og smoothies, kaffe, the mv. Vi fik lagt en (for) god morgenmads bund inden vi skulle i spa.

Spa oplevelsen
Mandag efter morgenmaden havde vi tid til Ivory spaoplevelse. Vi mødte op nede ved spareseptionen 15 min før, og fik udleveret badekåbe, tøfler og håndklæde, og fik besked på at klæde om til badetøj og morgenkåbe, og derefter komme ud og sidde i deres store lænestole. Her fik vi lidt at drikke og en varm vakseklud til at tørre hænder og ansigt med. Vi var 3 par på denne “tur” hvor vi efter lidt introduktion, gik samlet ind i spa´en. Denne Ivory spaoplevelse varer ca 2 timer, og foregår ved man går fra behandling/ting videre til næste, i hold af ca 3 par.
Vi startede med fodbad imens vores behandler fortalte lidt om hvad vi skulle prøve. Herefter skulle vi smøre en ansigtsmaske på, før vi gik ind i aroma dampbad. Derefter ud og tørre masken af med varme vaskeklude, lige have lidt kølig vand at drikke og så lå der en masse små isterninger vi skulle kører over huden på hele kroppen, inden vi så gik ind i saunaen. Så var det kolde bruse bade og op i varmvandsbasseng. Herefter hamam, hvor vi fik vist hvordan man skulle bære sig ad, og skrubbede så (i par) hinanden, lidt morsomt. Vi skyllede sæben af, og gik ind i et nyt stor dampbad hvor der var mudder vi skulle smøre hele kroppen ind i og sidde derinde og lade det trække ind. Vi vaskede det så af, og afsluttede med at smøre os ind i lidt olie i et andet lunt rum med luft. Nu var turen rundt færdig, og mankunne ligge sig ind på en af de senge der var i pejserummet, eller bade videre ude ved deres lange pool med udsigt ti havet.
Alt i alt en super velorganiseret og dejlig spa oplevelse, og virkelig flotte og lækre omgivelser. Næste gang vil jeg booke en massage ind efterfølgende, det kunne lige være prikken over i´et 🙂

 

Vi havde det hyggeligste ophold, og de svenske strandbade kan virkelig noget vi kunne lære af herhjemme. Man kommer helt ned i gear, får hygget og slappet af en masse og så er det bare skønt at være sådan et sted der emmer af ro og forkælelse. Jeg vil meget gerne tilbage!!
Overvejer i at booke, så kan i se mere til ledige datoer og priser lige her og jeg har faktisk lige set at man kan få billigere ophold som er et juletilbud de kører pt. Se mere til det lige her.

Sponsoreret ophold

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittesblog    
Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Rikke

  Ej hvor ser det bare lækkert ud og lyder til i havde en rigtig skøn tur 🙂

  12. november 2016 at 15:39
  • Reply Ditte Jakobsen

   Det var det skønneste ophold, kan varmt anbefales 🙂

   16. november 2016 at 19:27

  Leave a Reply