Follow:
TRAVEL

Zanzibar

Om en måneds tid skal min kæreste og jeg på en fantastisk ferie. Jeg glæder mig helt vildt, og forberedelse og booking har varet et stykke tid før det var på plads.

Vi flyver til Dar es Salaam og overnatter en enkelt nat der, inden vi næste morgen flyver ud til et safari område lidt ind i Tanzania. Der skal vi så være i 3 dage, hvor vi skal på nogle forskellige ture og forhåbentlig se The Big 5. Shit det bliver vildt!!

Efter dagene på safari flyver vi direkte derfra til Zanzibar. Her er vi så i 13 dage. 5 dage i Nungwi (nord på), 5 dage i Pongwe (øst på) og de sidste dage i Stone Town (vest) hvor fra vi flyver hjem igen.

Det bliver den vildeste ferie er jeg sikker på. Både rig på oplevelser, og det at se vilde dyr på safari. Samt ren Bounty-ferie med snorkelture ved koralrev, se krydderi plantager og vilde aber, og al den afslapning der skal nydes på langs i en solseng med en god bog. Vi skal prøve en masse nye retter, have frisk fisk og skaldyr, kolde drinks og kokosvand. Gå ture langs stranden, og bruge det meste af dagen i en bikini og sandaler og faktor 30 😉

Vi glæder os helt vildt, og er godt i gang med planlægning af det der skal pakkes, samt hvad man skal se af ting de forskellige steder.
Så hvis i har været på Zanzibar så kom endelig med tips til steder og ting at se, restauranter eller andet 🙂

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittemjakobsen        Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post

No Comments

Leave a Reply