Follow:
TRAVEL

Zanzibar

Om en måneds tid skal min kæreste og jeg på en fantastisk ferie. Jeg glæder mig helt vildt, og forberedelse og booking har varet et stykke tid før det var på plads.

Vi flyver til Dar es Salaam og overnatter en enkelt nat der, inden vi næste morgen flyver ud til et safari område lidt ind i Tanzania. Der skal vi så være i 3 dage, hvor vi skal på nogle forskellige ture og forhåbentlig se The Big 5. Shit det bliver vildt!!

Efter dagene på safari flyver vi direkte derfra til Zanzibar. Her er vi så i 13 dage. 5 dage i Nungwi (nord på), 5 dage i Pongwe (øst på) og de sidste dage i Stone Town (vest) hvor fra vi flyver hjem igen.

Det bliver den vildeste ferie er jeg sikker på. Både rig på oplevelser, og det at se vilde dyr på safari. Samt ren Bounty-ferie med snorkelture ved koralrev, se krydderi plantager og vilde aber, og al den afslapning der skal nydes på langs i en solseng med en god bog. Vi skal prøve en masse nye retter, have frisk fisk og skaldyr, kolde drinks og kokosvand. Gå ture langs stranden, og bruge det meste af dagen i en bikini og sandaler og faktor 30 😉

Vi glæder os helt vildt, og er godt i gang med planlægning af det der skal pakkes, samt hvad man skal se af ting de forskellige steder.
Så hvis i har været på Zanzibar så kom endelig med tips til steder og ting at se, restauranter eller andet 🙂

Følg mig på Bloglovin ♥ Instagram på @dittemjakobsen    Indlægget kan indeholde affiliate links
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Linnea

  Lyder dejligt!
  Jeg ville tage et smut forbi Prison Island, som er spændende.
  Her kan du bl.a. røre ved skildpadder, og sejlturen derhen er også skøn.

  26. februar 2019 at 21:04
  • Reply Ditte Jakobsen

   Tak for dit tip Linnea 🙂 Jeg var tæt på at tage derud, men både min kæreste og jeg var halv sløje så det blev desværre ikke til så meget end små gåture i Stone Town. Men skal da klart tilbage til Zanzibar!!

   12. marts 2019 at 10:29
 • Reply Lea nielsen

  Hvor fløj i til da i skulle på safari? Bookede i turene igennem hotellet?
  Hvad var priserne for safariturerne?

  Mange hilsner
  Lea

  27. maj 2019 at 11:45
  • Reply Ditte Jakobsen

   Hej Lea

   Vi bookede selv fly til Dar es Salaam og havde en overnatning der. Derefter havde vi selv booket en “safari pakke” som stod for fly fra Dar og ud til Selous hvor vi var på safari, og overnatning, mad og ture derude. Man kan ikke gøre det selv, så få et firma til at stå for den del. Safari er dyrt, men svinger meget i priser alt efter hvordan man vil bo og hvor mange dage man er derude.
   Hoteller på Zanzibar havde vi selv fundet og booket 🙂

   Hilsner fra Ditte

   28. maj 2019 at 9:34

  Leave a Reply