Follow:
HOME AND DECORATING

Zara Home Smykkeskrin

 photo IMG_7627.jpg photo IMG_7622.jpg photo IMG_7624.jpg

Da jeg var på Mallorca med min kæreste, tog vi en dag til Palma for at se byen og shoppe lidt. Selvfølgelig skulle jeg forbi Zara og Zara Home, og da jeg så de havde dette smykkeskrin måtte det bare med hjem. Jeg har længe ønsket mig det, og nu det lige stod der købte jeg det altså. Det var ikke vildt praktisk at have med hjem, for jeg var bange for om det ville gå i stykker. Så fik viklet et badehåndklæde rundt om, og så havde jeg det i min strandtaske som håndbaggage på hele turen hjem 😉 men hjem kom det, og i helt perfekt stand! Så det står nu og pynter på min kommode i soveværelset 🙂

bloglovin1

Previous Post Next Post

No Comments

 • Reply emilie

  Synes rigtig godt om din header! Hvordan kan det være at alle jer store bloggere, kan lave så fantastisk flotte headere? <3
  http://emilieskovdragsbaek.bloggersdelight.dk

  1. august 2013 at 12:58
  • Reply glimmerglam

   Mange tak Emilie 🙂 den kan jeg dog ikke tage æren for, jeg har fået hjælp af søde Nina fra http://www.cantanta.dk. Men man kan lave den i photoshop, det kræver dog øvelse af bruge det program 😉

   1. august 2013 at 22:19

  Leave a Reply